Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell es reivindica en contra del Maltractament a la Gent Gran

Escrit per el 8 de Juny de 2024

El 15 de juny es commemorarà el Dia Mundial contra el Maltractament a la Gent Gran a Palafrugell, amb una sèrie d’activitats programades per defensar els drets d’aquest col·lectiu.

Les activitats començaran el dimarts 11 de juny amb una xerrada sobre “Sexualitat i gent gran” a les 18:30 hores al Consell de la Gent Gran. Aquesta sessió serà impartida per José Yépez de l’Espai Igualtat i Noemí Adarnius de Salut Comunitària.

El dijous 13 de juny, a les 18:30 hores a l’Esplai la Caixa, es durà a terme una altra xerrada titulada “Últimes voluntats i altres documents”, a càrrec de l’advocada Alham Saha de l’Àrea Acció Social i Eva Brancós, cap d’admissions de l’ABS de Palafrugell.

El dissabte 15 de juny, la jornada començarà a les 11:00 hores amb el punt de sortida de la caminada al local del Consell de la Gent Gran. Es recomana portar la samarreta blava de l’any passat. La caminada serà curta i fàcil fins a la Plaça Nova, on a les 11:30 hores es farà la lectura del manifest institucional amb l’acompanyament de l’Escola de Música l’Energia.

A les 12:00 hores, la Coral Mestre Sirés oferirà una actuació que serà seguida d’un pica-pica a l’Esplai la Caixa.

L’esdeveniment està organitzat per l’Ajuntament de Palafrugell i compta amb la col·laboració de la Fundació “La Caixa”, l’ABS Palafrugell Serveis de Salut Integrats, l’Escola de Música l’Energia, Dipsalut, i l’Associació Gent Gran de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).