Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Carroussel Costa Brava 2024: Consulta les restriccions de trànsit i aparcament

Escrit per el 1 de Juny de 2024

La Policia Local de Palafrugell informa dels canvis al trànsit que tindran lloc amb motiu del 62è Carroussel Costa Brava 2024 d’aquest diumenge, 2 de juny de 2024. Impliquen la prohibició d’aparcar i de circular per alguns carrers des del matí.

Intinerari del Carroussel: El Carroussel Costa Brava seguirà un itinerari pels següents carrers: sortida del carrer Torroella, C. Torres Jonama, C. Begur, C. Lluna, C. Barris i Buixó, fins al C. Camí dels Plans.

Restriccions al trànsit i estacionaments: A partir de les 6 h del matí de diumenge, es prohibirà aparcar als carrers Torroella, Cases Noves, Surera Bertran i Joan Maragall. A partir de les 13 h, es prohibirà aparcar als carrers Torres Jonama, Begur, Pl. La Bòbila, La Lluna, St. Sebastià, Sagunt i Barris i Buixó.

Circulació: Es tancarà el carrer Joan Maragall a les 12 h, el carrer Torroella a les 15 h, del carrer Cases Noves a les 15 h, del carrer Torres Jonama a les 15 h, del carrer Begur a les 15 h, i dels carrers Bòvila i Lluna entre les 15 i les 16 h.

Pàrquings alternatius: S’ofereixen diversos pàrquings alternatius, com el Recinte Firal, els pàrquings de l’IES Baix Empordà i Carrefour, així com altres ubicacions a Cr. Manufactures del Suro, Cr. Garriga, Cr. Vergés i Matas i la Zona Industrial de la Fanga.

Es recomana als residents i visitants que utilitzin itineraris alternatius per arribar a casa seva si es troben dins dels horaris de tall i desviament de la circulació.

Per a més informació, es pot trucar al telèfon de la Policia Local: 972 306 292.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).