Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Tots els detalls dels casals, colònies i activitats d’estiu per a nens i joves de Palafrugell 2024

Escrit per el 3 de Maig de 2024

Can Genís ja té disponible tota l’oferta d’activitats per a infants i joves d’aquest estiu a Palafrugell. El programa per aquest estiu inclou casals infantils i activitats per a joves, colònies, campus esportiu i activitats aquàtiques i casal de teatre, entre d’altres. Les inscripcions es podran fer durant el mes de maig, a consultar dates i procés segons activitat al web www.cangenis.cat.

Un anys més, l’àrea d’Esports de l’Ajuntament inclou al programa un Campus d’Esports  i un curs d’Activitats Aquàtiques per aprendre a nedar i millorar el domini del medi aquàtic. Entre les activitats programades, trobem també el Casal d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys a les escoles Torres Jonama i Barceló i Matas, que organitza Quiràlia; i un altre per a joves de 12 a 16 anys, organitzat per Anima’ns a Can Genís. Per la seva banda, Indika proposa el casal Indika Aventura per a joves de 5è de primària a 4rt d’ ESO i unes colònies a La Garrotxa el mes d’agost.

En la vessant més cultural, les propostes se centren en el Casal de Teatre  per a edats entre els 6 i els 16 anys, organitzat per l’Aula de Teatre, i les colònies musicals a Puigpardines per a infants de 7 a 15 anys.

Tot el programa d’activitats es pot consultar al web www.cangenis.cat.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).



Segueix llegint