Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Swimming in a Pan estrena doble senzill

Escrit per el 3 de Maig de 2023

  • Ja es poden escoltar els dos senzills a les plataformes digitals.

Swimming in a Pan estrena Golden arrow, el doble senzill Cabaret i Casanova. Ja es pot escoltar a les plataformes digitals i a la selecció musical local de la programació de Ràdio Palafrugell.

Feia temps que les dues cançons de la formació empordanesa formaven part del repertori, però ara s’hi ha integrat el so del saxofon després de la conversió de Swimming in a pan com a trio.

Recentment, el projecte iniciat per Quim Sánchez ha incorporat el músic calongí Boris Pastor per introduir el so del saxofon i les segones veus. Prèviament, ja s’hi havia sumat Marco Vianello a la bateria i als cors.

Golden Arrow explica dues històries paral·leles que podien tenir lloc en un barri nocturn i bohemi d’Europa a principis del segle passat. Cabaret explica la història d’un noi humil que s’escapa de casa dels seus pares cansat de l’avorriment del camp per anar a la ciutat. Es guanya la vida robant rellotges i venent-los per gastar-se els diners en els cabarets.

Per altra banda, Casanova explica la mala sort que acompanya a un noi a l’hora de lligar als cabarets. El dia que s’enamora d’una noia i veu que hi ha reciprocitat, apareix la presència d’un “casanova” que tornarà a dificultar-li el procés de lligar. Ho explica el fundador del grup, Quim Sánchez.

El doble senzill es va enregistrar als estudis KLMNS SOUND de Girona i el van estrenar a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols el diumenge, 30 d’abril. Va ser un concert gratuït que es va gravar en directe.

A més, ja estan preparant nous treballs. Al mes de juny n’estrenaran el primer en català i és una crítica a l’escena musical catalana i de la resta de l’estat espanyol. Quim Sánchez hi expressarà el seu cansament.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).