Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Hoquei Palafrugell s’enfronta avui al Taradell

Escrit per el 19 de Gener de 2021

  • L’Handbol Garbí va sumar una victòria i una derrota en el seu doble enfrontament del cap de setmana amb el Canovelles

En partit de la 15a jornada de l’OK Lliga, l’Hoquei Club Palafrugell rep avui el Club Patí Taradell (21.00 h. OK Lliga TV). Ambdós equips es troben empatats a la classificació a 14 punts en la 9a posició (els palafrugellencs amb un partit menys). Al seu punt de mira, el Noia Freixanet, que ocupa la 8a posició a 3 punts.

El Taradell és un club de la comarca d’Osona fundat el 1977, el qual la temporada 2018-19 va aconseguir l’ascens a la OK Lliga, la màxima divisió de l’hoquei estatal. Xevi Garcia, després de l’empat a casa (4-4) davant el Lloret, espera una victòria del seu equip.

Cal recordar que aquest cap de setmana tornarà a haver-hi hoquei de la màxima categoria a Palafrugell, en aquest cas davant el 2n classificat, el FC Barcelona.

Ja doneu suport al Hoquei Club Palafrugell?

L’Handbol Garbí, una de freda i una de calenta

L’equip de l’Uri Sierra va derrotar amb claredat el Canovelles a domicili per 19 a 40 en el primer del doble enfrontament dels dos equips aquest passat cap de setmana, en el que va ser la reanudació de la Lliga Catalana masculina.

Vist aquest resultat, hom podia veure el partit al Garbí Arena com un tràmit davant un equip inferior. Malgrat això, l’equip del Vallès Oriental va aconseguir la victòria per 24 a 25, després d’un molt mal inici de l’equip local.

Uri Sierra ens explica el perquè i el com d’ambdós partits.

Imatge d’arxiu.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).