Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Campanya comercial de Nadal 2020 a Palafrugell

Escrit per el 12 de Desembre de 2020

  • La campanya d’enguany té com a principal objectiu augmentar l’activitat comercial de la vila.
  • El joc de la ruleta ubicat al Centre comercial Cavallers, disposa de més de 1.500 obsequis, i més de 3000 € en descomptes.
  • A més, també hi haurà una gimcana per als més petits i el sorteig d’una televisió de 55 polzades.

Nerea Cabello per Ràdio Palafrugell, entrevista per Rafel Corbí.

Els nostres estudis van rebre la visita de la Susanna Casademont i la Vero Serralvo, presidenta i dinamitzadora d’Oohxigen, l’associació de comerç i de negoci del municipi. Ens han explicat els detalls de la campanya comercial de Nadal a Palafrugell. Durant la conversa amb el nostre company Rafel Corbí, van presentar la campanya d’enguany, una campanya focalitzada a impulsar el comerç local de la vila que arranca avui dissabte 19 de desembre. 

Per començar, la Susanna defineix els objectius de la campanya. Com a principal objectiu es troba poder augmentar l’activitat comercial de la vila al llarg de la temporada de Nadal i Reis. Igual que l’any passat, tothom podrà participar en el joc de la ruleta al carrer.

Un punt important, gràcies al qual és possible la campanya, és la participació de molts comerços i establiments de Palafrugell. Convé ressaltar que alguns d’ells han participat tot i no ser socis d’Oohxigen.

A causa de les mesures de seguretat obligatòries en l’actual edició, la ruleta tindrà una ubicació fixa per poder assegurar un control. En concret, la trobarem a les Galeries del carrer Cavallers.

165 establiments i comerços han participat en la campanya

Aquesta campanya tindrà una duració de deu dies. Un altre punt important és la contribució econòmica de l’IPEP, amb 2000 euros en descomptes, a més de la d’Oohxigen, de 1000 euros. Tots els descomptes premiats es podran bescanviar als establiments i comerços participants.

Seguidament, les dues portaveus d’Oohxigen ens fan conèixer com podrem participar en el joc de la ruleta. A partir d’avui mateix, els establiments i comerços adherits a la campanya repartiran tiquets de participació amb les compres.

Pel que fa als premis, la ruleta disposa de més de 1.500 obsequis, i més de 3000€ en descomptes. D’altra banda, Oohxighen oferirà noves sorpreses diàriament.

Recordar que es podrà participar en el joc de la ruleta en dues tirades diferents. La primera, del 19 al 24 de desembre. I la segona, del 2 al 5 de gener.

Sobre la participació de comerços i establiments, cadascun ha ofert la seva participació en la mesura de les seves possibilitats. “Nits d’hotel, menús, manicures, serveis de perruqueria…“.

Val la pena recordar l’agraïment per seva participació, tenint en compte les condicions excepcionals d’aquesta edició d’enguany. Tot i la mala època comercial, s’han mostrat participatius i “molt generosos”.

La gent necessita moure’s

Vero Serralvo, dinamitzadora d’Oohxigen.

Fent referència al difícil moment comercial, la Susanna fa menció a la bona participació de la gent de la vila. Al llarg del passat pont de desembre, la presidenta d’Oohxigen, ha notat suport al comerç local; “Jo he treballat i estic contenta de la resposta de la gent“.

La gimcana de les nou corones

També cal resaltar la gimcana per als més petits. Es tracta de trobar nou corones de rei mag que porten mascaretes d’Oohxigen. Aquestes es troben per tots els comerços i establiments participants.

Per cada corona amb mascareta trobada guanyen una participació en el sorteig d’una tauleta proporcionada per l’IPEP.

La televisió de 55″

Per últim, però no menys important, destaca el sorteig d’una televisió de 55 polzades d’entre tota la gent participant al joc de la ruleta. Cada un dels tiquets de participació, que cal emplenar amb les dades personals, passaran a provar sort en una bústia que conclourà amb un sorteig el 5 de gener.

Finalment, tant la Vero Serralvo com la Susanna Casademont, agraeixen a tota la participació ciutadana, als patrocinadors, establiments i comerços adherits a Oohxigen, i a la contribució de l’IPEP.

Una bona campanya de Nadal per a tots, que ens fa falta.

Susanna Casademont, presidenta d’Oohxigen.

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).