Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Visita guiada al Dipòsit Modernista de Can Mario

Escrit per a 26 de Juliol de 2019

  • Ahir a les 18h s’ha ofert la primera visita guiada per conèixer els secrets que amaga una de les icones de Palafrugell

Ahir a les 18h va tenir lloc la visita guiada al Dipòsit Modernista de Can Mario que gestiona el Museu del Suro de Palafrugell. A través d’una exposició i un audiovisual, el visitant es pot endinsar en la història i les particularitats d’aquesta construcció. En aquest sentit la Laura Requena ens avançava algun d’aquests secrets.

Un cop finalitzats els treballs de restauració de la Torre de Can Mario, l’afluència per visitar aquest espai s’ha incrementat. Així, des del Museu del Suro, s’ha organitzat una visita guiada al Dipòsit Modernista de Can Mario.

La Laura Requena avançava alguna de les peculiaritats que presenta la Torre de Can Mario. Per exemple, que és l’únic dipòsit modernista que existeix de ferro forjat a Catalunya.

A més de descobrir els secrets amagats de la Torre de Can Mario, també van gaudir d’unes vistes panoràmiques úniques de Palafrugell i l’Empordanet. Així com, d’observar uns detalls de forja poc comuns en aquest tipus de construccions.

Visita guiada a la Torre de Guaita

D’altra banda, aquest cap de setmana també hi haurà una visita guiada a la Torre de Guaita de Sant Sebastià. Sota el títol Pirates! Via Fora! els assistents hauran d’ajudar a l’ermità a recuperar el senderi. A més, és una visita emmarcada dins dels Espais Medievals que promou el Consell Comarcal del Baix Empordà.

A més a més d’aquesta activitat de diumenge a les 11:30h, divendres i dissabte el Museu del Suro ha organitzat dues activitats més. La de divendres és un contacontes i taller per a infants a partir de 3 anys i es farà a les 18h. D’altra banda, dissabte a les 11:30 i a les 12:30h tindrà lloc l’habitual visita guiada exprés al Museu.

Entrevista íntegra amb Laura Requena del Museu del Suro

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *