Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Txèkhov, tertúlia literària, francès i Club de lectura Narrativa: les activitats de la setmana a la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per a 14 de Juny de 2022

La Biblioteca de Palafrugell ha programat aquesta setmana activitats pràcticament per cada dia. Bona part d’elles suposen el tancament dels clubs de lectura d’aquest curs. A banda, l’espai ja treballa en les activitats d’estiu 2022.

Aquest dilluns ha tigut lloc una nova sessió del Club Llegir el Teatre. S’ha comentat l’obra “Les tres germanes”, d’Anton P. Txèkhov, coordinat per Susana Ruiz i Montse Parra.

Aquest dimarts té lloc la tertúlia literària “Els llibres llegits, opinió i valoració”, coordinada per Dolors Gubau. Les places són limitades i cal trucar a la biblioteca per reservar.

Dimecres es farà l’hora el francès, un espai per practicar l’idioma, a càrrec de Francesca Blàzquez. En aquesta ocasió es repassen les expressions col·loquials. També cal reserevar espai trucant a la biblioteca.

Per acabar, dijous tindrà lloc una nova sessió del Club de Lectura Narrativa. En aquest cas, es comentarà Blanc, de Gerard Prohias. La sessió comptarà amb la presència de l’autor, i estarà conduit per David Figarola.

Ens parla de tot plegat el director de la biblioteca, Joan Soler.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *