Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Qui som


Equip

Director de l’emissora des del febrer de 2018. Graduat en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona i Màster en Comunicació Esportiva i Relacions Institucionals per la Universitat Ramon Llull. Cap d’informatius, productor i presentador de l’Hora del Peix Fregit i locutor dels partits de futbol del FC Palafrugell.

Subdirector i realitzador i presentador del programa Clan Matinal, tècnic de L’Hora del Peix Fregit. Encarregat de tasques administratives, així com responsable de publicitat.

Productor i presentador del programa Esports al Punt. Locutor i realitzador d’espais de continuïtat. Responsable dels continguts generals musicals. Coordinador dels programes que s’emeten enregistrats o programats informàticament.

Realitzador de programes i locutor de continuïtat. Encarregat de l’enregistrament de espais de contingut específic que realitzen col·laboradors de l’emissora. Responsable de l’arxiu discogràfic.

Col·laboradors

Realitzador i presentador del programa d'havaneres i cant de taverna La Xefla, els diumenges al matí.

Tècnic i presentador de les retransmissions de “Futbol a Ràdio Palafrugell” i de radiofórmula

Realitzadora i presentadora del programa Aires de Cultura.

Presentador de "Cocodril Club", un programa revival amb la música de tota la vida 🙂 Divendres a les 21.00 h i diumenges a les 14.00 h, 2 hores de clàssics...

Xarli Diego és l'autor del llibre "Gràcies per la música!" editat per Pagès. Presenta el programa El Catamarà.

Tècnic en sistemes informàtics i emissió. Realitzador del programa "No paris de ballar".