Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Valoració positiva de les primeres jornades del CH Palafrugell

Escrit per a 16 d'Octubre de 2021

  • Establim contacte amb l’entrenador del Club d’Hoquei Palafrugell, en Xavier Garcia Balda.
  • L’entrenador fa una valoració dels resultats de les primeres jornades, comparteix l’estat de la plantilla i presenta el partit d’aquest vespre.

Un cop més des dels micròfons de Ràdio Palafrugell, establim contacte amb l’entrenador del Club d’Hoquei Palafrugell, en Xavier Garcia Balda. Al llarg de l’entrevista, l’entrenador del club competidor a l’OK Lliga fa una valoració dels resultats de les primeres jornades, comparteix l’estat de la plantilla i presenta el partit d’aquest vespre amb l’Alcoi.

D’entre els equips amb els quals han competit les primeres jornades, s’identifiquen noms com el Barça, el Lleida o el Reus. Tot seguit defensa que, més que els resultats, és important les sensacions positives que s’ha emportat l’equip al final de cada partit.

Després de les primeres jornades, el partit amb l’Alcoi “no pinta que serà fàcil”

Conversant sobre el partit d’avui a les 20.30 h amb l’Alcoi, en Xavier preveu que no serà un partit fàcil. Afegeix, que convé sumar punts en aquest joc per començar a puntuar “fora de casa”.

En aquest punt de l’entrevista, l’entrenador valora al PAS Alcoi com un equip consolidat que porta una dinàmica positiva en alça. Una dinàmica que, com afegeix l’entrenador, es pot trencar al llarg de la temporada.

Després del partit d’aquest cap de setmana, el CH Palafrugell espera poder encaminar els resultats de la lliga. A continuació escoltem com en Xavier Garcia la defineix com “una lliga molt competitiva”.

Abans de concloure l’entrevista, en Xavier detalla quin és l’estat de les actuals lesions a la plantilla.

Finalment, disposeu del podcast adjunt amb la conversa íntegra amb en Xavier Garcia Balda, entrenador del Corredor Mató CH Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *