Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Txi Kung i Tai Txi a la Biblioteca de Palafrugell

Avui dijous dia 20 de febrer a les 19:30h es realitza una activitat de Txi Kung i Tai Txi a la Biblioteca de Palafrugell. La xerrada entorn aquestes modalitats xineses serà a càrrec de David Gonzàlez. Per aquest motiu hem convidat al responsable del centre Maitai de Palafrugell a explicar-nos com enfocarà l’activitat.

En aquest sentit, el terapeuta i instructor ha remarcat que no només farà una petita conferència al voltant d’aquestes dues disciplines. A més, també realitzarà uns exercicis pel públic que hi assisteixi.

D’altra banda, a més de conversar sobre la xerrada, David Gonzàlez també ha explicat a Ràdio Palafrugell com es va endinsar en el món de la meditació. També ha conversat sobre com es va introduir en aquesta modalitat mil·lenària que té origen a la Xina. Per últim, també ha explicat els orígens del centre Maitai i els beneficis de practicar aquest art.

Així doncs, aquesta tarda a les 19:30h a el Txi Kung i el Tai Txi i molts altres temes, es tractaran a la Biblioteca de Palafrugell. Podeu recuperar la conversa íntegra amb David González al següent arxiu.