Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Informatiu Ràdio Palafrugell 28 de maig

Rubén Herranz

A l’Informatiu de Ràdio Palafrugell hem parlat de:

Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones. Repassem els fragements de l’Alba Soler i la Marina Castro, amb els que la Monterrat Romero, l’Ester Mullera i la Nuri Vives han debatut sobre la sexualitat i les dones.
Setmana sense fum al CAP de Palafrugell. Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, un any més, coincidint amb el Dia Mundial sense tabac organitzen taules informatives a diversos punts de salut de la comarca. El CAP palafrugellenc durant tota la setmana oferirà informació i el dimarts 28 tindrà a disposició un coxímetre. Un aparell que permet mesurar la quantitat de monòxid de carboni que té un fumador al seu cos.
– Lluís Puig, reelegit alcalde de Palamós. El candidat per Esquerra Republicana obté uns resultats històrics a Palamós, amb 10 regidors. Puig aconsegueix, per primera vegada, la majoria absoluta.
– A més a més, La cantada d’Havaneres exhaureix les entrades en un sol dia. La 53a edició de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell aconsegueix el “Sold Out” poques hores després que les entrades es posessin a la venda. Enguany  hi participaran grups com Arjau, Neus Mar i Port Bo. A més dels palafrugellencs, també hi participaran els barcelonins Son de la Habana.
– Per últim, El Club Hoquei Palafrugell a una victòria de l’ascens a OK Lliga. Els de Xavier Garcia Balda depenen d’ells mateixos, en la darrera jornada, per aconseguir tornar a la màxima categoria estatal de l’hoquei. Després dels resutlats del cap de setmana els palafrugellencs depenen d’ells mateixos per retornar a l’elit.

L’informatiu

Notícies de Palafrugell

More info