Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Baix Empordà present a la Fira de Mostres de Girona

Rubén Herranz

 

Trenta-tres empreses del Baix Empordà participaran a la 58a edició de la Fira de Mostres de Girona, que ha donat el tret de sortida aquest matí. Així doncs, fins el 3 de novembre el Baix Empordà serà present a la Fira de Mostres de Girona. El saló multisectorial que organitza Fira de Girona tindrà un total de 381 expositors en un recinte de 45.000 m2. La fira està inclosa al programa d’actes de les Fires de Sant Narcís i mantindrà els sis dies d’obertura, com l’any passat, quan va aplegar prop de 80.000 visitants. En aquest sentit, Coralí Cunyat, directora de Fira de Girona s’ha mostrat optimista de poder repetir o superar les xifres malgrat el context actual.

 

Es calcula que el 81% d’expositors són fidels a aquesta cita anual i, a més, l’aposta pel territori gironí queda reflectida. Així, el 68% dels expositors són de les comarques gironines i el 32% restant provenen d’altres punts del territori català, estatal i europeu.

Dels 381 expositors, el Baix Empordà hi serà representat amb empreses de 14 poblacions diferents: La Bisbal d’Empordà, Palamós, Calonge i Sant Antoni, Torroella de Montgrí, Palafrugell, Monells, Begur, Corçà, Fontanilles, Ullà, La Tallada d’Empordà, Forallac, Bellcaire d’Empordà i Serra de Daró.

La Fira de Mostres 2019, situada a la zona del Parc de la Devesa, segueix sent un autèntic aparador. Així, s’hi concentren sectors d’emprenedoria, salut, serveis i turisme (31%); construcció, decoració i reformes (27%); alimentació (21%); industrial i tecnològic (14%), i del motor (4%).

Així doncs, un any més, el Baix Empordà serà present a la Fira de Mostres de Girona que, com cada any, té lloc al Palau Firal de Girona durant les fires de Sant Narcís.