Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Eduard Gaviña (colla Garnatxa): “Confiàvem en el nostre nivell”

Rubén Herranz

 

Eduard Gaviña, de la colla La Garnatxa ha valorat el premi Carnaval de Carnavals que la colla va rebre en el 57è Carroussel Costa Brava. La Garnatxa, dins de l’apartat de carrosses inèdites va presentar Somnis foscos, l’home del sac. Amb aquesta carrossa ambientada en els malsons va imposar-se a les colles Els Incorrectes i els EKSI.

Eduard Gaviña ha valorat molt positivament els resultats de la colla en el Carnaval de Carnavals. En aquesta línia, Gaviña ha destacat que “Confiàvem en el nostre nivell, però sempre hi ha colles que es guarden algun detall pel final. Per aquest motiu, un  no pot estar sempre segur que guanyarà”.

 

D’altra banda, ha volgut treure ferro al fet que ells i els EKSI hagin coincidit en la temàtica dels somnis. “Malgrat la coincidència, a l’hora de fer les carrosses les construccions són ben diferents”, comenta Eduard Gaviña de la colla Garnatxa.

 

Eduard Gaviña Colla Garnatxa

Al voltant de la construcció de la carrossa, Eduard Gaviña ha remarcat que cada dia hi treballaven una vintena de persones. No obstant això, el dia del Carroussel, hi van participar unes 120 persones. Posant la mirada en el treball diari sobre la construcció de la carrossa, Gaviña destaca que des de la Garnatxa intenten tenir-ho tot enllestit uns dies abans. “Pel final deixem els últims detalls, però hem deixat enrere els anys en que fins a l’últim moment anàvem amb el pot de pintura a la mà”.

Per últim, respecte al nivell i el desenvolupament del Carroussel, Eduard Gaviña d’una banda comenta que encara és aviat fer valoracions del nivell, tot i que els comentaris és que la gent està contenta. D’altra banda, respecte a l’organització, valora positivament el fet que es facin canvis i passos endavant per donar un nou aire a les Festes de Primavera i al Carroussel.

 

Podeu consultar tots els premiats del 57è Carroussel Costa Brava a l’enllaç.

Garnatxa guanya 57 Carroussel Costa Brava