Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Aliona Bolsova a Ràdio Palafrugell

Rafel Corbí

 

Aliona Bolsova ha visitat els estudis de Ràdio Palafrugell després de la magnífica actuació que va tenir a Roland Garros. La tennista palafrugellenca ha valorat molt positivament haver arribat fins a 8ns de final del millor torneig sobre terra batuda. En aquest sentit, però, Bolsova assegura que encara queda molt feina per fer.

Seguint en aquesta línia, Aliona Bolsova a Ràdio Palafrugell ha recordat que el seu nivell de tennis és el mateix que fa dues setmanes. La progressió més gran que s’ha vist a Roland Garros ha estat a nivell mental.

D’altra banda, no tot és tennis a la vida de l’Aliona. A la seva faceta professional també se li han de sumar els estudis universitaris que està duent a terme. En aquest sentit, la palafrugellenca recorda que no sempre és fàcil compaginar les dues coses.

Així doncs, aquest èxit obtingut a Roland Garros no ha fet canviar a la tennista palafrugellenca. Bolsova també ha volgut tenir paraules d’agraïment per a les seves entrenadores, Ana Alcázar i Lourdes Domínguez, la seva psicòloga, Ana Puentes i el prepardor físic i nutricionista. A més, també ha recordat la importància de la família i de les seves amigues.

Per últim, també ha remarcat que allà a on va sempre diu que ella és de Palafrugell, malgrat que actualment no pot ser-hi gaire sovint.

D’altra banda, si voleu saber qui és Aliona Bolsova seguiu l’enllaç i podreu escoltar i veure la primera entrevista que vam fer a la tennista palafrugellenca el passat mes d’octubre del 2018