Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


“Jo em planto a l’Empordà”, la nova campanya de promoció turística

Escrit per a 12 de Juny de 2020

Els Consells Comarcals del Baix i Alt Empordà han iniciat una campanya de promoció turística amb el lema “Jo em planto a l’Empordà”. Un projecte que consisteix en incentivar el turisme de proximitat en el context actual de crisi sanitària provocada per la Covid-19. Així, ens hem posat en contacte amb el conseller de turisme del Baix Empordà, Xavier Dilmé.

Aquesta acció promocional, iniciada el 8 de juny, té com a objectiu atraure el major nombre de visitants. Tanmateix, s’adreça sobretot al turisme més pròxim, el qual ja acostuma a freqüentar la zona per fer-hi alguna estada curta o vacacional. En concret, el conseller fa referència als habitants de Catalunya i del Sud de França. Així mateix, la campanya presenta l’Empordà des d’una perspectiva diferent:

Aquesta iniciativa, tal com explica en Xavier, ve reforçada per un vídeo que mostra el patrimoni i la natura del territori i que es pot visualitzar també al web www.emporda.cat. En aquest sentit, les imatges pretenen evidenciar la tranquil·litat i la seguretat de molts racons de l’Empordà que no són tan coneguts:

Vídeo promocional de la campanya “Jo em planto a l’Empordà”

Malgrat que el projecte fou iniciat pels Consells Comarcals, hi han col·laborat també altres institucions i associacions com ara Alt Empordà Turisme. No obstant això, el conseller agraeix sobretot la participació econòmica dels Ajuntaments, entre els quals en destaca el de Palafrugell. Per altra banda, s’ha centrat en la manera de funcionar turísticament a la zona del Baix Empordà:

En darrer terme, s’espera que la situació vagi millorant per poder obrir fronteres entre finals de juny i principis de juliol. Durant aquest temps s’estarà difonent aquesta campanya de promoció turística, tant a escala mediàtica com digital:

Per més informació, podeu escoltar l’entrevista íntegra d’en Xavier Dilmé a través del següent enllaç:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *