Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El Club Rítmica Palafrugell Costa Brava participa a la final de la copa catalana obtenint bons resultats

Escrit per a 8 de Juny de 2022

El passat dissabte 28 de maig va tenir lloc a Torredembarra la Final de la Copa Catalana de gimnàstica rítmica on el Club de Gimnàstica Rítmica de Palafrugell Costa Brava i va poder participar obtenint molt bons resultats.

Pel que fa a la categoria Juvenil Base, on hi havia les 15 millors gimnastes de tot Catalunya, es van poder classificar l’Iris Recuerdo i la Paula Sala del Club Rítmica Palafrugell Costa Brava. Totes dues van fer un gran exercici i en aquest cas, Iris Recuerdo va quedar en una segona posició molt merescuda i la Paula Sala en una gran 5a posició.

Per altra banda, també van participar de Campionat de Catalunya absolut i individual els quals van obtenir els següents resultats: Gisela Negre, campionat de Catalunya aleví absoluta; Sofia Azofra, subcampiona de Catalunya benjamí i Martina Leon, quarta classificada sènior pel Campionat d’Espanya absolut, que se celebra a Ourense del 21 al 26 de juny. Finalment, la Laia Solà i la Carolina Rachuk, cinquenes classificades, van ser suplents per a qualsevol baixa que hi pogués haver.

Escolta l’entrevista a l’Ester Hidalgo, entrenadora del Club Rítmica Palafrugell Costa Brava


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *