Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Del 24 al 30 d’abril el carrer de la Lluna estarà tallat al trànsit

Escrit per a 17 d'Abril de 2019

  • El motiu és per les obres que afecten al carrer Sant Sebastià

Des del dia 24 fins al dia 29 d’abril de 2019 es procedirà al tall del carrer de la Lluna, a l’alçada del carrer de Sant Sebastià. Això es farà a causa de les obres de millora urbana que s’estan duent a terme al carrer de Sant Sebastià.
Aquest tall comportarà que durant els dies indicats només podran accedir amb vehicle al carrer de la Lluna el veïns d’aquesta zona. I per poder sortir de la zona amb vehicle, els veïns hauran de sortir pels carrers de Vincke i Meyer, Solàrium, Violeta i avinguda de Pompeu Fabra.
Els dies lectius escolars, es procedirà al tall i desviament de la circulació a la cruïlla del carrer de la Tarongeta amb el carrer del Solàrium, a l’alçada del col·legi Sant Jordi.
El diumenge dia 28 d’abril, a causa del Mercat setmanal, els veïns de la zona dels carrers de la Tarongeta, Garriga i Pagès i Morató hauran de realitzar el recorregut de sortida pels carrers de Vincke i Meyer, Solàrium, Violeta i avinguda de Pompeu Fabra.
Des de la Policia Local es demana que els establiments informin als proveïdors i clients d’aquestes afectacions a la circulació i de les rutes alternatives de pas.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *Segueix llegint